dilluns, 22 de març del 2010

Miquel Strogoff

Miquel Strogoff és una novel.la de Jules Verne que narra les aventures del correu del tsar, l'emperador de Rússia. La seva missió consisteix a portar un missatge secret del tsar, arreu de l'imperi rus, al germà de l'emperador, el Gran Duc. La novel·la succeeix en plena invasió tàrtara en la qual Strogoff haurà de creuar la Sibèria, una llarga travessia on toparà amb les dificultats climatològiques i dels invasors per arribar fins a la ciutat d'Irkutsk, on trobarà el Duc i així poder-lo avisar dels plans d'Ivan Ogareff, un traïdor rus que lluita liderant els invasors tàrtars.



Autor: Jules Verne


Editorial: Castellnou Edicions

Dissenys:
D. Obradó, I. Estrada i G. Marín





Com la resta d'obres exposades i aprofitant una bona novel·la d'aventures podem trobar diverses adaptacions al món del cinema, teatre i televisió.



I després de navegar pels mars del Carib seguirem la nostra aventura dirigint-nos cap a una zona totalment contrària on els mesos de fred i la neu marquen les vides dels seus habitants. Em refereixo a la Sibèria, on el nostre protagonista passarà nombroses aventures per arribar a complir el seu objectiu. Haurà de passar per llocs tan espectaculars com el llac Baikal que durant els hiverns més freds queda totalment glaçat:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada