dijous, 6 de maig del 2010

Alícia al país de les meravelles

Alícia al país de les meravelles, és una obra de literatura infantil creada pel matemàtic, sacerdot anglicà i escriptor britànic Charles Lutwidge Dodgson, sota el pseudònim de Lewis Carroll. El conte explica la història de la petita Alícia que cau per un forat i es troba en un món de fantasia poblat per criatures peculiars i antropomorfes.
L'autor fa una crítica a la societat victoriana de la seva època amb les situacions més absurdes i inversemblants rient-se descaradament de la monarquia anglesa i dels costums de la seva societat.



Autor: Lewis Carroll

Editorial:
Empúries





La novel·la de Carroll ha estat des de la seva realització un dels contes més representats. Trobem pel·lícules de dibuixos animats de la factoria Disney, adapatacions en contes i la gran última estrena portada a la gran pantalla pel director de cinema Tim Burton.






I quina millor manera d'acabar el meu llarg i emocionant viatge que en un món de somni on res és el que sembla i tothom és mig boig? caure per un cau seguint una conillet blanc i adonar-me que tot el que m'envolta és imaginari... potser al final d'aquest trajecte desperti com la Alícia i tots els espais que he recorregut fin el moment no han estat més que un desig amagat de viatjar a terres llunyanes i conèixer món.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada